Boervolk | Siener van Rensburg | Vaandel Uitgewers

I benefited from apartheid and I rejoice in it!

2012-11-12

Deur Adriaan Snyman

Avatar photo

Roger Young (40) van Kaapstad en Leonard Shapiro (52) het ‘n T-hemp ontwerp waarmee hulle reken hulle groot dinge gaan bereik. Op die T-hemp staan gedruk: I benefited from Apartheid.

Dis mense soos hierdie twee wat rassehaat aanblaas. Hulle bereik niks anders nie. Young sê die blankes moet erken dat hulle bevoordeel is deur apartheid.

Bevoordeel?

Ons blankes het betaal vir ons skoolopleiding terwyl die swartes alles gratis gekry het. Die feit dat ons goeie werk kon kry, is doodeenvoudig omdat swartes die intelligensie het van houthakers en waterdraers en tot niks beter in staat is nie.

As kind, meer as vyftig jaar gelede, het ek al my pa gevra hoekom kry hulle alles gratis en ons moet betaal? Die swartes kry gratis mediese hulp, skoolopleiding, behuising, ens., ens. Sy antwoord was dood eenvoudig: “Dis omdat hulle swart is!”

Dink hierdie twee snare hulle kan met ‘n T-hemp alles regmaak? Leef die swartes beter noudat hulle in beheer is, en ons hulle nog steeds finansieel moet dra? Nog steeds die donkiekar se wiele aan die rol moet hou?

In hulle kultuur besit die kaptein alles en die res kan maar krepeer van die honger en ellende. Met die afskaffing van apartheid het hulle nou die beneficeries geword, maar nog steeds is dit óns skuld. En al erken ons vir ‘n duisend jaar ELKE goddellike dag dat apartheid ons “bevoordeel” het, sal dit geen snars aan hulle huidige omstandighede verander nie!

Swartes kry nog steeds alles gratis. Hulle word selfs betaal net omdat hulle swart is. Elke maand kry byna 20 miljoen van hulle welsynspensioen omdat hulle swart is – en baie is nie eens SA burgers nie! Hulle kry gratis son-geisers omdat hulle swart is. Hulle word betaal omdat hulle kleintjies maak wat swart is. Hulle word groot salarisse betaal omdat hulle swart is, hulle kan ons slegsê, beledig en met die dood dreig omdat hulle swart is. Die witman is uit sy pos verjaag – en dis hulle swartnerwe wat verhoed dat hulle die werk kan doen. Omdat hulle swart is, kon hulle nog nooit iets opbou of in stand hou nie.

En dis ‘n feit soos ‘n koei!

Hierdie T-hemp gaan ook geen beskaafde witte koop en dra nie; want die “beskawing” het nog nooit nodig gehad om vir die barbaar te sê “ek is jammer dat dit met my beter gaan as met jou nie”. En totdat die Beuel blaas sal dit nooit verander nie!

Geen T-hemp sal ook kan help om ons gelyk te maak en dinge “reg te stel” nie; nog minder die swartnerwe vir ons beskaafdes meer aanvaarbaar maak. Net so min sal ‘n Alexander Amosu pakklere wat ‘n swarte by Cartier vir 800 000 Mandelas koop, ‘n diamant dasspeld vir 5 000 Mandelas, ‘n armani-hemp vir 1 250 Mandelas en ‘n paar berluti-skoene vir R3000 Mandelas van hom ‘n beskaaafde wese maak vir wie dit moontlik is om te vergewe, want dié woord bestaan glad nie in sy woordeskat nie. Daarom kan hy ook nooit met die witte versoen nie, of sal ‘n T-hemp dit regkry om die afgrond tussen ons te oorbrug nie.

Die haat wat hulle nou aanblaas, is nie net tussen wit en swart nie, maar ook tussen blanke Boere en uitlanders wat ons Apartheidsjare se voospoed en voordeel nou nog beween.

Reeds 18 jaar lank al geniet die swarte sy volle pond vleis, het hy kans gehad om te bewys dat hy al diebenefitswat De Klerk gratis aan hom uitgedeel het, ook soos die wit beskaafdes vantevore in stand kan hou – as hy dit kon doen, het ons dalk rede gehad om vir hom jammer te sê. Maar sónder enigebenefits” behou die wit beskawing nog sy standaarde. Selfs die wit mondstuk van Zuma se regime, Beeld (3/11/2012), erken dit met hierdie woorde:

“(Wit mans staan) 18 jaar ná die aanbreek van demokrasie steeds ekonomies kop en skouers uit bo ander (swart) Suid-Afrikaners…”

As ons dan gedwing sou word om so ’n T-hemp te dra, sal ons by die slagspreuk I benefited from apartheid, net die volgende woorde wil byvoeg: and I am glad and rejoice in it!

Apartheid is niks anders as die simbool van uitnemendheid en beskawing nie.

2 Kommentare oor “I benefited from apartheid and I rejoice in it!”

 1. Dagse Boere,
  Soos ons se; vat dit van wie dit kom.
  n engelsman en n jood en
  hulle hou by hulle taal, dit het dus eintlik niks met ons tedoen nie, hulle praat vir hulself.
  BoereGroete

 2. Wyse insigte wat God aan Oom Adriaan openbaar in die skrywe.

  As die jode en ingelse dan nou so laag moet bieg teenoor hul `luck pets` dat hulle van die Boere se Apartheid voordeel getrek het, dan neem ek aan die strik wat hulle vir ons gestel het, het vir hulle en hul NWO `n kraaines van verstrengeling geraak of hoe? – veral as ek so na `hul` myne kyk!!!

Comments are closed.