Boervolk | Siener van Rensburg | Vaandel Uitgewers

Trek die Swaard van Elohim!

2011-11-02

Deur Adriaan Snyman

Avatar photo

(Hierdie artikel het in Maart 2009 in Die Vaandeldraer verskyn. Sedertdien het die aanslag teen ons volk so drasties toegeneem, dat ek besluit het om dit weer te plaas, want nou, meer as ooit te vore, is dit absoluut nodig dat ons nie langer sal aarsel om die swaard van die Almagtige te trek en die vyand genadeloos dood te slaan nie!)

Dit het tyd geword dat ons versameling ruggraatlose, miserabele lamsak papperds, wat onsself die Boervolk noem, die ashoop verlaat waarheen die primate ons in 1994 verban het en waar ons onsself sedertdien gerieflik ingerig het — ja, klim daar af en trek Elohim se swaard sodat ons eens en vir altyd die veragtelike barbaar met die banvloek kan tref. Laat ons die opdrag uitvoer en hulle voor sy aangesig wegvee, soveel so dat jy drie dae te perd sal ry en geeneen met ’n oog sal sien nie.

Of hoe lank wil ons nog soos Job op daardie stinkende hoop sit en snotter, onsself met ’n potskerf stukkend krap, die vuiste bal, ten hemele skrei en magteloos op die tande kners? Totdat die duiwel hom in die volgende ewigheid dalk bekeer en sy bende swart handlangers hulle dalk oor ons ontferm?

Het hulle nie reeds meer as 33 000 van ons volksgenote geslag, 800 000 verkrag, miljoene gekaap, beroof, geplunder en die land uit verwilder nie? Maar steeds wil ons dit nie hoor of weet nie; steeds hoor ons net die lofsange van die warkoppe in die politiek wat met die klokslag van ’n SATAWU-staking handdoek en skottel gryp en dreunbeen die naaste paar stoftrappers byhardloop om die brandsiek en vuilis te probeer afskrop. En natuurlik wil die kerk nie agterbly nie; juis daarom moes ’n quintet van die Getroue Hervormers (vier tenore, bygestaan deur sopraan-Yolanda) andermaal die tragiese laaste bedryf van Bikozetti se Lucia Di. Lammermoordenaar voor derduisende blinkgeskropte pote uitsnik.

Wat hierdie quintet en hulle toejuigers egter nie weet nie, is dat as die Boervolk nie baie gou opstaan en die Swaard van die banvloed uit die skede trek en begin Oorlog maak nie, is daar netnou nie meer ’n enkele witnerf oor om die gruwel van Apartheid te bely nie. En dit sal vir hulle ’n veel groter ramp wees as die dag toe laggende diklyf-ousies by Reitz-koshuis Oros gedrink, resies gehardloop en bal geskop het. En dink net aan die arme Tim du Plessis, nooit weer sal hy die voorreg hê om skuim-om-die mond die blou wille boepensstuipe te kry oor sy gunsteling walgvideo by Reitz II nie.
As Tim, die quintet, Vlok of enige van die menigte agterryers dalk iewers ’n Bybel op die lyf loop, kan hulle gerus Jes. 1:5-7 gaan lees. Ons volk se huidige toestand word hier haarfyn beskryf: “Daar is nie meer plek waar nog aan julle geslaan kan word nie, en tog hou julle aan om van My af weg te draai. Die hele kop is vol seerplekke en die hele gestel is verswak … Julle land is verwoes, julle stede is verbrand, voor julle oë verteer vreemdes julle landerye. Hulle het dit ’n verlate wêreld gemaak (N.A.V.-1983).

Hierdie vreemdes lê oraloor op die loer vir ons — in die veld en op die pad, sodat geen blanke meer sy lewe seker is nie, want as hulle jou nie van die pad af dwing en jou beroof, verkrag en jou voertuig kaap nie, ry hulle jou op die pad dood: Jer. 6:25-26 – “Moenie in die veld ingaan nie, moet ook nie met die pad langs loop nie, want die wapens van die vyand jaag oral skrik aan. My volk, trek rouklere aan, rol in die as, treur soos oor die dood van ’n enigste kind, huil bittere trane, want die verwoester is op ons….”

Lev. 26:22 waarsku dat dit nog so erg sal word dat ons “paaie verlate sal wees”.

U onthou seker nog die koelbloedige moord toe die 16-jarige Bernadine Kruger op 23 Februarie 2009 moedswillig deur ’n swart taxibestuurder in Atterburyweg, Garsfontein doodgery is. Haar 20-jarige broer, Danie, was een van die eerste persone op die moordtoneel en terwyl hy by sy sussie gesit en huil het, het die taxibestuurder by sy voertuig vir hom gestaan en lag. Verbaas dit u dat Tim du Plessis nêrens in sy Rapport-kolomme eers hiervan melding gemaak het nie? Maar gestel dit was ’n blanke taxibestuurder wat “per ongeluk” ’n swart leerling raakgery het en net geskok daar gestaan het, om van lag nie eens te praat nie; dan sou Tim du Plessis bes moontlik met stuiptrekkings in die hospitaal beland het en Suid-Afrika (genadiglik!) daardie Sondag se uitgawe van Rapport gespaar gewees het.

In die Februarie-Vaandeldraer van 2009 het ons ’n droom van wyle Ds. Frans Pelser geplaas waarin hy al in 1992 gesien het hoedat blankes wat klagtes by ’n polisiekantoor wil gaan lê, aangerand en weggejaag sal word. Dis presies wat onlangs met meneer J. Wilkinson van Delmas-omgewing gebeur toe hy by ’n verlegging deur ’n swart, halfbesope polisieman met ’n rewolwer gedreig is. Mnr. Wilkinson wou ’n klag daaroor by die Delmaspolisiekantoor gaan aflê, maar daar is hy deur dieselfde polisieman met ’n R1-geweer gedreig en weggejaag. Hy moes tussen die voertuie op ’n parkeerterrein gaan skuiling soek.

Wanneer ons deur die barbare gekonfronteer word, is ons dikwels so bevrees en beangs dat dit nie eers by ons opkom om weerstand te bied nie en sonder om te aarsel gee ons sommer dadelik  geld, selfoon, horlosie en voertuig vir hulle, terwyl ons pleit dat hulle tog net ons lewe moet spaar.

’n 23-jarige jongman het dit onlangs gedoen toe hy en sy suster deur ‘n gewapende kaffer oorval is. Sy vertel dat terwyl haar broer snikkend aan die swarte se voete gelê en soebat het, is hy in die agterkop geskiet en het die moordenaar met sy selfoon gevlug.

Ook die Baälpriesters (dominees) leef al sedert 1994 in vrees en bewing vir die barbaar; maar al wat ons uit hulle monde hoor, is skuldbelydenisse en seënbedes wat oor die vyand uitgespreek word, net om tog hulle guns te behou. Hierdie priesters wat veronderstel is om Jahweh se Woord te ken, steier rond soos skape wat deur die hael dofgeslaan is, onbewus daarvan dat Hy ‘n Swaard aan sy volk gegee het — die Swaard van die banvloek.

Met dieselfde Swaard het één engel in één nag 185 000 Assiriërs doodgeslaan.

Maar goddank, daar is dwarsoor Suid-Afrika gebedsgroepe wat al ’n paar jaar lank hierdie Swaard gebruik, en daarmee reeds der duisende ongediertes in die land afgemaai het.
Hulle motto is die bekende teksvers in Sag. 2:8 —  “Wie julle aanraak, raak My oogappel aan…”

Elke keer wanneer swart barbare een van ons volksgenote verkrag, aanrand of doodmaak, roep hulle tot Jahweh en vra Hom om hierdie verraderlike gespuis met die banvloek te tref. En ons kan self daarvan getuig dat skaars ’n week na so ’n aanval, word swartes voor die voet uitgewis – dis taxi’s wat rol, tax’s en vragmotors wat inmekaar vasjaag of  oor ’n afgrond stort.

Ja, net enkele dae na die moord op Bernadine Kruger, is beide Soweto en ’n lokasie in Natal deur hewige oorstromings getref. Duisende is dakloos gelaat, in Natal het 200 gesterf.  En net die volgende dag jaag twee busse (gepak met swartgoed) inmekaar vas. Die middag bars ’n taxi se voorband in ‘n pas en stort met passasiers en al oor ’n afgrond.

In ander gevalle was daar frats stormwinde, haelbuie, onverklaarbare brande en weerlig wat groot verwoesting in lokasies saai — volgens statistiek is 27 swartes die afgelope tien maande net deur weerlig gedood, en sover ons weet nie ‘n enkele blanke nie. Dan praat ons nie eens van vigs, cholera, tuberkulose en die hordes wat naweke in lokasies deur ander bloeddorstige taters vermoor word nie.

As die jongman waarna hierbo verwys word, nie bang was nie en die moed gehad het om sy Elohim se Swaard te trek, het hy vandag nog geleef.

Daar is tientalle voorbeelde van volksgenote wat dit vreesloos gedoen het. Ek gee twee se getuienis:

Maryna

Maryna het die middag van die werk af gekom en sy het pas die sak met kruideniersware neergesit en die ketel aangeskakel om vir haar tee te maak, toe die swarte haar van agter beetpak en kamer toe sleep. (Hy het waarskynlik al vroeër die dag by haar woonstel ingekom en op haar gewag). In die slaapkamer het hy haar eers met die vuis geslaan voordat hy haar klere letterlik van haar lyf afgeskeur. Sy het dadelik besef dat hy haar gaan verkrag, dat sy vingeralleen is en dat sy haar nie teen die sterkgeboude barbaar sou kon verdedig nie. Al wat sy wel kan onthou, is dat sy in daardie oomblikke van radelose angs, oor en oor in haar gedagtes uitgeroep het: “O, Vader, help my! Help my, Vader! Help my!”

Toe het sy haarself skielik hard hoor gil: “Wag eers!”

Dit was of hy effens geaarsel het. En die volgende oomblik hoor sy haarself uitroep: “As jy aan my raak, sal my God jou kwart oor ses vanaand doodmaak!”

Sy oë het in sy kop verstar — dit het gelyk of hy iets wou sê, maar het hy toe meteens omgevlieg en weggehardloop.
By nabetragting kon sy nie verklaar waar sy aan daardie woorde gekom het nie, behalwe as die Almagtige dit in haar mond gelê het. En sy twyfel nie daaraan dat as die swarte haar iets aangedoen het, hy om kwart oor ses daardie aand sou sterf nie.

Hy moes dit ook geweet het…

Hermien

Hermien en haar man boer in Noord-Transvaal. Omdat daar al dikwels veediefstalle en inbrake plaasgevind het, dra Hermien altyd haar rewolwer in ’n skede aan haar sy, want bedags wanneer haar man op die land is, is sy en hul vierjarige dogtertjie alleen by die plaasopstal. Die betrokke oggend was sy besig om skottelgoed te was, toe sy die kind meteens in haar kamer hoor gil.

Haar eerste gedagte was dat daar ‘n slang in die kamer is, en met die rewolwer in haar hand hardloop sy toe soontoe. In die dwarsgang wat na die voordeur en sementstoep loop, sien sy toe die swarte met haar kind onder die arm na die voordeur storm. Met die vuurwapen in haar hand sit sy hom gillend agterna. Sy wou eers ‘n skoot aftrek, maar besef dat sy dalk die kind kan tref. Buitekant het hy dadelik koers gekies na ‘n digte boskasie ‘n entjie van die huis af.

In haar haas om onder die stoep uit te kom, het sy die losmatjie wat daar lê, raakgetrap, haar balans verloor en met ‘n harde uitroep en half winduit op die werf neergeslaan. Die swarte het omgekyk, gesien hoe die rewolwer uit haar hand spat en toe teruggedraai om dit op te tel. Sy het nog winduit op die grond gelê toe hy oomblikke later die vuurwapen teen haar kop druk en die sneller twee, drie keer trek. Toe niks gebeur nie, het hy dit eenkanttoe geskiet en weer begin hardloop.

Terwyl Hermien deurmekaar huil en bid, het sy na die rewolwer gekruip en dit opgetel — dié keer het dit nie geweier nie en die skoot het hom in die rugstring getref. Hy het in sy spore neergesak, en deur haar trane het sy haar kind na haar toe sien hardloop.

Nadat sy die kind opgetel het, was sy skielik heeltemal kalm, en met die vuurwapen in haar hand, het sy tot by die swarte geloop oor hom gebuk waar hy lê en steun en sag, maar ferm gesê: “Sien jy, kaffer, dis wat met jou gebeur as jy aan een van my God se kinders vat!”
Daarna het sy huis toe geloop om haar man en die polisie te bel.

Ons, Elohim se volk, beskik nie net oor sy Swaard nie, maar daar is ook ‘n hele leërmag engele wat gereedstaan om ons teen hierdie goddelose duiwels te beskerm. Moet nooit vir hulle wys jy is bang nie; moet nooit die knie voor een van hulle buig nie; behandel hulle met dieselfde minagting as ons Messias toe hy tweeduisend varke oor ‘n krans gejaag het. Spreek die banvloek oor hulle uit. Doen dit elke keer wanneer jy hoor van ‘n volksgenoot wat op enige wyse deur hulle benadeel is, en jy sal hulle in hul tienduisendtalle sien val.
Net jy alleen kan hierdie Swaard neerlê; niemand kan dit by jou wegneem en jou Ontwapen nie — allermins ‘n stinkende swart barbaar, want in Jesaja 43:4 maak Hy ‘n belofte aan ons. Hou daaraan vas:

“Omdat jy kostelik is in my oë, hooggeag is, en Ek jou liefhet, daarom gee Ek mense in jou plek en volke vir jou lewe…”

Jesaja 34:2 – “Want die toorn van die HERE is oor al die nasies, en grimmigheid oor al hulle leërskare; Hy het hulle met die banvloek getref, Hy het hulle oorgegee om geslag te word.”

Jesaja 34:5 – “Want my swaard het dronk geword in die hemel; kyk, dit kom af op Edom en op die volk van my banvloek, om geoordeel te word…”

42 Kommentare oor “Trek die Swaard van Elohim!”

 1. Het die Skielik skieter sowel as die Boermag lotte nie dalk ook gedink `nou is die tyd om God se swaard te trek` nie?

  Die MEERDERHEID Israeliete se kinders speel saam met die hotnos en loop hand aan hand in die strate.

  Glo my nie? Kyk net by sport byeenkomste rugby sokker… Lekke hand om die lyf met die verderf.

  Kyk op motor kant spieltjies hoe mense wat al verstand gehad het in 1990 met trots die verbasterings vlag op hul voertuie sit.

  Gaan hulle saam veg?

  Moet ek gaan veg en sterf sodat hulle kinders kan lag en lewe?

  Nee wat, ek wag geduldig en berei my geestelik voor om van nog BAAAAIE swart op wit moorde te hoor, hoe hard dit mag wees. Verder vertrou ek my God sal self soos Hy beloof het, Jakob se geslag uit hul tyd van benoudheid kom red. Verder vertrou en glo ek soos `n kind, dat die swaard na my nie sal kom nie, en as dit kom dat God my hand sal vat en verdelging voor my oë sal geskied.

  Maar todat daar nie `n VOLSKAALSE aanslag / oorlog op die volk kom nie, wag ek rustig en vertrou God stuur die swaard waar dit hoort onder die blankes wat YHWH nie vrees nie!

  1. Tereg ja, laat die swaard van God UIT DIE HEMEL AF KOM, en nie uit ons huise nie.

   YHWH het gesê die oordeel / tugtiging sal by Sy volk begin.

   Daarna….. Die nasies!

  2. P.J. Na aanleiding van jou stukkie hierbo, net dit. Ek en jy en al die ander voel nes die Boeremaglede en die Skielik Skieter. Ons het net nie die moed van ons oortuiging om die wapen op te neem nie, maar ons voel hoe die emosie deur ons trek. So voel ek vandag. Ek wil julle iets meedeel. En ek wil he julle moet mooi lees en goed daaroor dink. Mense hier by ons is ‘n weeshuis wat die mooiste dogtertjies in het. Die toekoms van ons volk. Die fabriekies wat ons nageslag om voortbring. Kinders van Elohim. Hierdie week is een van die pragtigste blondekop dogtertjies deur ‘n kaffer van 18 jaar in die weeshuis, voor op die gras, verkrag vroeg in die oggend. My hart pyn van emosie. Ek weet nie hoe ek dit vir julle moet uitbring in woorde nie. Hoe kan ons stilsit en dit toelaat. Hoe kon die Natte dit nie geweet het toe hulle ons gelykgestel het aan hierdie barbare nie. Die diere van die veld? Ek soek nou ‘n stuk grond by ryk boere wat te veel grond het, wat geboue op het, sodat ek huise van veiligheid daarop kan oprig, sodat ek die toekomstige moeders van ons volk kan grootmaak, skoolgee en nie net hulle nie. Die toekomstige vaders van ons nageslag ook. Asseblief mense. Ek pleit by julle, help my. Ek wil eers in my eie provinsie begin, en terwyl daar nog tyd is, hulle uit die hel uit haal. Ek korrespondeer reeds met Nederlanders en Duitsers wat my saak goedgesind is. Ek vra mooi. Dink hieroor. Hoe voel jy oor jou kleindogters en seuns?

 2. Jammer, voor ek klaar gelees het, het ek gedink….. `Na watse slagpale wil Snyman nou die volk lei` en gaan toe dadelik op `n skerm tog.

  Ja, die voorbeelde is waarne ek ook verwys. Maar nie fiesiese oorlog van ons kant nou nie. Dankie Adriaan vir die wyse inset, ek merk deesdae baie volksgenote het nie meer geduld met YHWH se tugtiging nie, miskien gee jou plasing hul insig en kalmte

  1. Ons almal verwys net na die jeug, is dit nie? Wat van hulle ouers, die wat daardie kinders in die lewe gebring het? Hoe het hulle hulle kinders deur die jare groot gemaak? Watse voorbeeld het hulle vir hulle kinders gestel, is,of was hulle werklik lief vir hulle kinders of is dit net n kwesie van Gods water oor Gods akker?

   Ek glo dat daar geen slegte kinders is nie, net n hoop slegte groot mense wat NOOIT kinders in die lewe moes bring nie, hoeveel van die skuim, drek in ons eie mense het kinders, gee nie om en dan beland daai kinders in n kindertehuis om molesteer verkrag of deur barbare groot gemaak te word?? Dan kom JHWH se woord sterk na vore “Meng met hulle dan word julle soos hulle Deut 7. Die kinders wat aan die barbare hang en die ouers wat die barbare in hulle huis toelaat om saam met hulle kinders n aand deur te bring, glo my daar in baie, ek ken persoonlik sulke mense(barbare in n wit vel) is besig om met die “God van Isreal spot te dryf”

 3. Mense die tyd vir die huidige kerk bestel is verby, hierdie week het die britse koningin haar beheer oor die kerk van engeland oorhandig aan die pous en rooms katolieke! Die Russe het uitdruklik genoem dat die tyd van die geskrifte aangebreek het en dat die derde wereld oorlog aan hand is!! Die eerste minister van Isreal, die engelse en amerikaners is besig om steun te werf vir n aanslag teen Iran se kern aanleg!

  Die tyd is HIER!! volgende jaar met die perske reen sit ons in die pekel, of ons wil of nie, hou die gebeure dop, die swaard is getrek die finale basuin is geblaas, JHWH het genoeg gehad ons sal ons moet voorberei vir wat ons nie verwag of nog NOOIT ervaar het nie! Ons het geen keuse as om dit nou vierkantig in die oge te kyk en entuit die pad te stap of deur die ALMAGTIGE skepper opsy gestoot te word. JHWH het nog altyd mense gebruik om HOM op die slagveld groot te maak. Die tyd is daar, hou maar rustig dop, of ons nou wil veg of nie ons sal net eenvoudig moet!! Maak reg jou saak en wag die tyd is hier, glo my, en JHWH gaan seevier!!

 4. Dankie Oom Adriaan.
  Ek stem,elke keer as een van ons mense seerkry moet ons bid dat die banvloek oor hulle kom. Ons moet ons grond staan en nie by hulle smeek maar volhard tot die einde toe!
  Ek se nog steeds Moses was my held …Hy het rond gekyk en niemand gesien toe slaan hy die Egiptenaar dood wat een van sy mense sleg behandel het. Ek dink ons kan n les daaruit leer.
  Oom Adriaan kan ons nie met n nuwe liedjie na vore kom nie? Want daardie kaffer malema en sy dieretuin navolgers kan sing skiet die boere ens..Ons moet ook ons eie bevrydings liedjies he… 🙂
  eendrag maak mag!
  Ons vertrou op Vader maar ek weet ook dat ons onderdanig aan die Vader moet wees as ook gewillig om teveg wanneer nodig .Daar is n tyd vir alles!
  Boere Groete

  1. Johan, kom ons bid dat Vader se swaard elkeen tref wat die afgelope maand moord gepleeg het. Kom ons noem die moordenaars by die naam, vorm groepies wat almal dieselfde voel, as is daar net twee of meer se Vader, en wat julle in My Naam vra, dit sal julle kry, en ons vra Hom om sy Swaard op hulle te trek en hulle met die banvloek te tref. Dink net die opskudding wat dit sal veroorsaak as hulle almal inmekaar sak en niemand weet waarom nie? Almal sal dit sien en in verwondering staan! Ons het die mag in Sy Naam. Kom ons gebruik dit?

 5. @ Johan – Die liedjie is klaar geskryf en sy naam is “Die Skandlied” en sal eersdaags op Patriot 2 beskikbaar wees – Ek glo nog so 3 weke dan sal die CD “Patriot 2” heeltemaal klaar wees – ek het vandag die Skandlied vir Jurwey en oom Adriaan gespeel – nogal diep en laat mens bietjie nadink oor die huidige toestand van ons volk …waar die rugby belangriker is as die Boerebloed wat vergiet word ….dit is ongelukkig die situasie waarin ons verkeer .

  Het darem so ‘n bietjie nuwe tegnologie aangeskaf , so ek glo Patriot 2 sal beter klink as Patriot 1 ….eendag as ek ryk is ………….. sal ek net die beste toerusting kan aankoop , maar vir nou moet die huidige maar eers doen.

  Groetnis
  Patriot

  1. Ja dit het my oge vol trane laat skiet en n groot knop in my keel gelaat wat maar net nie wou wegsluk nie, Dit raak baie diep, en dankie vir die voorreg wat ek kon he om daarna te luister!!

 6. Ag dankie Patriot!
  Ons moet mekaar onderstuen! Sterkte met die opnames en skrywe,ek dink dat goeie musiek n uitstekende medium vir uitlating sal wees.
  Sterkte en vrede!
  Johan

 7. Dis belangrik dat ons bid vir bevryding van die nasies, dat God YHWH ons bloed op hulle sal wreek.

  Maar soos Jeremia, is die eerste prioriteit om te bid dat die swaard ons eie volk tref….. die wat weier om God te vrees!

  Kyk net hoe pragtig is die volgende voorbeeld op ons volk vandag te pas…

  Jer 18:11 Sê dan nou tog aan die manne van Juda en die inwoners van Jerusalem dit: So spreek die HERE: Kyk, Ek maak onheil gereed teen julle, en Ek dink ‘n plan uit teen julle; bekeer julle tog, ……

  Jer 18:15 Nogtans het my volk My vergeet, hulle laat rook opgaan vir die nietige afgode (klink my na `n rugby braai)….

  Jer 18:21 Daarom, gee hulle kinders oor aan die … swaard, …

  Jer 18:22 Laat daar ‘n geskreeu uit hulle huise gehoor word as U skielik ‘n bende oor hulle bring. Want hulle het ‘n kuil gegrawe om my te vang en vangnette voor my voete gespan.

  Voor God Sy grimmigheid op die nasies wreek, is dit duidelik dat Hy eers Sy eie huis gaan skoonmaak.

  1. 1Pe 4:17 Want die tyd is daar dat die oordeel moet begin by die huis van God. En as dit eers by ons begin, wat sal die einde wees van die wat aan die evangelie van God ongehoorsaam is?

  2. Laat hierdie weer en weer gelees word vir die van ons mens wat lou, afgewater en onbekeerd is, JA JA GOD JHWH Laat U swaard ons tref en uitwis tot waar u ons versamel om die swaard uit ons huise te laat gaan en in U naam nie skaam sal wees om te se MY GOD JHWH ek stry vir u, want ons wil dit nie langer so he nie!!!!

   Juis hierdeur noem ek gereeld SKIET de Klerk, ja skiet hom, maak hom vrek die lae skuim van n gemors wat vandag nie by een van die Boervolk is wat vermoor, verkrag, gekaap en geplunder word se graf of hartseer gesien word nie, deKlerk is laer as slang-kak skuduwee, skuim van alle skuim, en die Bothas volg agterna

   1. Ek beaam dit. Hy en sy gespuis moes geweet het wat hulle doen en wat die reperkussies is wat sou volg. Hulle het ons, die volk van Eloyhim letterlik opgeoffer vir 30 sikkels silver.

 8. Hallo my mede opregte Afrikaner volksgenote. Ek lewer maar min kommentaar op die blog want julle insetsels is baie insiggewend. Ek wil net vra dat niemand iets onverantwoordeliks doen nie soos die Boeremag, want die die tyd was nie reg nie.

  Julle weet ons Boere volk gaan deur ‘n smeltkroes en die skape en bokke word geskei. Ek raak ook moedeloos net soos julle en wil dan na geweld oorgaan. Kom ons wag vir die man met die bruinpakklere, ‘n geestelike leier wat ons Boerevolk sal saam-snoer soos ons Siener gesê het, ek glo dit sal nie baie wees nie maar ‘n regte Gideonse bende wat baie sal kan doen, want die meeste van die Afrikaner volk is maar nog steeds “joiners, hanskakies en verraaiers en kyk waar kan hulle ‘n smeerseltjie botter op die brood kry. Ook die meide hingste soos iemand stel.
  Ek glo 2012 gaan die dinge gebeur want dinge kan nie aangaan soos nou nie. iewers moet iets uitbars.
  Hou moed my volksgenote. (Met my God loop ek ‘n bende storm en met hom spring ek oor ‘n muur)
  Oos vrystaat groete.

  1. Hallo Danie,
   In vele opsigte etem ek met jou saam, dit sal dwaas en hoogs onverantwoordelik wees om nou van ons kant wapen te trek en aan te val.

   Ek het egter iets wat wat my kwel, nie net van Danie nie, maar sekerlik 95% van alle lesers op die blok, dus sal ek alle vaandel blokkers se sieninge waardeer.

   Die man in bruin…………………. Nog `n Boere leier?

   Mense, indien die wederkoms nog `n paar eeue ver in die toekoms in lé, kan daar dalk `n vlees leier na vore tree.

   Maar as ons na die blanke se globale situasie kyk, onder multikulturele vertrapping en ekonomiese agteruitgang gedryf deur Joodse beplanning, kry ek persoonlik die idee dat ons sterk besig is om die tyd van Jakob se benoundheid te betree(soos voorspel in die Woord van God).

   Gemeet aan die Skrif, beteken dit ook dan dat ons verlossing deur ons Verlosser self dan naby is.

   Die Skrif is ook duidelik dat Hy Sy volk sal verlos dat niemand van ons sal kan roem nie.

   Dus is my vraag………… `In die lig van die skrif, waar dink julle mense pas die De La Ray in bruin in?

 9. Ai. Ek sien al hoe skarrel die manne by die droogskoonmakers vir hulle bruin pakke en pyl reguit Lichtenburg toe! Ek kry soms die gevoel elke vent (onder ons volksgenote) wat op die grens was of diensplig gedoen het voel hy het ‘n roeping om die volk te lei.

  Dit gaan maar bietjie van ‘n sirkus wees in die begin tot die kaf van die koring geskei is (om dit so te stel). 🙂

  Persoonlik glo ek die man is slegs ‘n opregte boer. Dalk het hy nie eers weermag opleiding nie maar deur hom sal die Almagtige (soos Moses) sy raad aan ons bekend maak. Onthou, Moses vir al die eer wat mense aan hom wil toeskryf was slegs die spreekbuis vir Yahweh.

  1. Man in bruin klere?
   Deuteronómium 18:18-19 18 ‘n Profeet sal Ek vir hulle verwek uit die midde van hulle broers, soos jy (Moshè) is, en Ek sal My Woorde in Sy Mond lê, en Hy sal aan hulle sê alles wat Ek Hom beveel. 19 En die man wat nie luister na My Woorde wat Hy in My Naam spreek nie, van hom sal Ek self rekenskap afeis.
   Vrede

   1. Ken julle Siener se profesiee? Nee. Dit is duidellik aan wat julle hierbo kwytraak. Die man kom uit die Ooskaap, en weet reeds wie hy is. Die profesiee se hy sal van sy trekker afklim en Lichtenburg toe gaan waarvandaan hy die boere sal toespreek. Hyself weet wie hy is, omdat hy deur die Hoerhand uitgesoek is. Hy stry nog in sy binneste daarteen want hy weet nie mooi wat reg is en wat nie. Hy is nie sommer enige man wat nou sal hom om ‘n pak klere te laat skoonmaak nie. Aarde! Lees tog eers die boek?

    1. In watter boek staan dit so, ek het elke boek wat Oom Adriaan ivm Siener geskryf het en NERENS kry ek dit soos dit hier geskrf word nie!!!!!!! Uit die “Boodskapper van God” bl 180 is die hele storie en beslis nie soos dit hier bo staan nie! Help my dan reg asseblief indien ek die verkeerde boek het?

     1. Dag broeders en susters,

      Met die wet en die profete tot op Johannes het ek weer die `man in bruin` bepeins……

      Daar kom `n MAN in ROOI aan uit Bozra.

      Hy kom om nasies uit te delg…. en die duister nasie met die onverstaanbare hakkel tong is beslis een van hulle!!

     2. GEE MY TOT DIE NAWEEK. EK HET DIT GELEES EN MOET DIT NET OPSOEK. SAL TEEN MAANDAG VIR JUL DIE ANTWOORD HE. GROETE.

    2. Die man in die bruin pak
     Geneva Bible Notes:
     Isa 22:22 And the (1) key of the house of David will I lay upon his shoulder; so he shall open, and none shall shut; and he shall shut, and none shall open.

     (1) I will commit to him the full charge and government of the king’s house.

     Ons wonder altyd wat beteken sleutels in die Skrif. Wel, die man in die bruin pak, gaan die ‘sleutels van die Boervolk’ kry/dra

     Vrede

 10. Dit sal ‘n persoon wees wat die Boerevolk se verbeelding sal aangryp en wat ons sal weet ons kan hom vertrou, ook net mense soos ons op die blog. Of hy regtig ‘n bruin pak klere sal aan hê is nie seker nie, hy kan dalk grys klere aan hê. Soos Riaan sê dit sal ‘n opregte boer wees wat die volksgenote se belange op die hart sal dra. Ek glo die persoon is alreeds iewers maar dat hy nog nie sy Goddelike roeping gekry het nie.

  P.J Ja ons volk moet nooit roem oor onsself nie, selfs nie na Bloedrivier nie, want die ou voortrekkerleiers het gesê net aan U kom die eer toe. Ek glo daar sal ‘n Goddelikke ingryping kom d.m.v. ‘n persoon wat sy boodskap sal uitdra en die moedelose volk tot ‘n Goddelikke oorwinning sal lei.

  (Met my God loop ek ‘n bende storm en met Hom spring ek oor ‘n muur) Hier die week ook weer mense vermoor op ‘n plaas in ons klein gemeenskap .

  Oos-Vrystat groete en hou moed my opregte Boere volksgenote.

 11. Doreen en al die ander Boergenote,

  Ondervinding het my geleer dat jy niemand moet vertrou nie, nie eers jouself nie. Wat ek hiermee sê is eintlik net dit: as jy iets wil doen, moet niemand daarvan weet nie. As jy ‘n bom wil gooi of iets wil opblaas of so-iets, julle weet wat ek bedoel, DOEN DIT ALLEEN. Moet nooit so ‘n tipe gurilla oorlog voer met iemand aan jou sy nie, want daardie iemand kan op ‘n dag vir jou vies word, teen jou draai, en dan met die hele sak patats by die Polisie opdaag, of teen jou getuig in ‘n hofsaak – staatsgetuie word om sy eie gat te red.

  Hoekom jy jouself nie moet vertrou nie, is dat jy op ‘n dag vir iemand “vertroulik” kan vertel wat jy gedoen het, en dan is ‘n geheim nie meer ‘n geheim nie, en kan weereens teen jou backfire.

  Dit is my raad aan elkeen op hierdie blog. As ons iets wil doen, doen dit ALLEEN.

  Het julle al gehoor van kubernetiese oorlogvoering? Dit is wat ons moet doen.

 12. My liewe Boergenote,

  Julle praat van volksuiwering.

  Oorlog was die Vader se manier om Sy volk te suiwer. Ons lees in Rigters 20 hoe Vader Israel teen Benjamin laat optrek het. Gedurende daardie oorlog is daar 40 000 Israeliete dood en 25 000 Benjaminiete. In totaal 65 000.

  Vader doen niks sonder ‘n baie goeie rede nie. Hierdie oorlog was om al die ongewenste elemente uit die volk uit te roei, soveel so dat feitlik die hele stam van Benjamin uitgeroei was.

  So sal Vader ons volk ook suiwer van die kafferlovers en diegene wat Hom terg die hele dag deur agter die sportgod en ander gode aan, veral die kerkgod.

 13. Jurwey,

  Jy praat van die ouers van die jeug.

  Soos jy nou al agter gekom het is ek ‘n stoere boervrou wat se hart op die regte plek klop. My kinders het ek so groot gemaak. My een skoonseun het gesê hy het nog nooit in sy lewe so ‘n groot rassis gesien soos ek nie. Hulle kan nie sê dat hulle ouers hulle nie goed en reg groot gemaak het nie, maar ongelukkig het hulle groot sleg geword, en maak kaffers in hulle huis groot, bad saam met my kleinseun in dieselfde bad, en slaap in sy pajamas in sy bed. Hulle bediendes eet uit hulle borde en drink uit hulle koppies en gebruik dieselfde toilet.

  Ander vriende van ons wat nog erger regs as ons is, se dogter het met ‘n kaffer gaan trou. Kan julle julself in hierdie mense se hartseer en verdriet indink?

  Dit is nie altyd die opvoeding van die kinders wat hulle kafferlovers maak nie.

  Daar moet ons gaan kyk na die breinspoeling in ons skole en universiteite en hoofsaaklik die kerke. Karl Marx het gesê: “Gee my een geslag kinders en ek sal met die wêreld kan toor”

  Ek glo dat baie van hierdie kafferlover kinders se ouers voel net soos ons, maar die kinders voel deur effektiewe breinspoeling dat hulle ouers verkramp is.

 14. Ek is vannaand eintlik naar van ontsteltenis.

  Ons gaan ry vanmiddag langs ons geliefde Wilgerivier, net om te ontdek dat al wat ‘n Wilger langs die rivier afgekap is, en dit in die “karavaanpark” langs die rivier. Eers was net die bome buite die park afgekap.

  Ek wil eintlik die lelikste taal gebruik maar sal om ordentlikheid dit liewer nie hier op skrif stel nie.

  Die karavaanpark is in die laat 80’s ontwikkel met die lieflikste ablusie geriewe, ‘n pragrige swembad en lapas vir onthale met krag. Na die 94 oorname het hierdie pragtige park ‘n geleidelike agteruitgang ondergaan en niemand het eintlik meer die park gebruik nie, want naweke is al wat kaffer daar besig met hulle orgies.

  Intussen het dit net soos die res van SA in verval geraak en die ablusie geriewe bestaan nog net eintlik uit murasies. Die kragbokse is platgery, die wasbakke, baddens,toilette,teels en plaffone is afgesteel.

  Die laaste strooi is die regering se inisiatief om die bome langs die rivier af te kap, want die Wilgers is glo uitheems. Na berig word moet 20 000 bome langs die rivier afgekap word, want die Wilgers suip al die rivierwater op. Tot die aangeplante Wilgers wat nou so 20 jaar oud is en net mooi skaduwee begin maak het, is afgekap. Weet julle hoe lyk ‘n karavaanpark sonder bome?

  Nou is daar net mooi f l oor van ons piekniekplek. Die enigste waar ‘n mens dit nog op ‘n Sondag kon waag om ‘n bietjie vis te vang en te piekniek. Dit is te sê as ‘n mens die kafferlawaai kon hanteer in die een helfte van die park.

  Ek gaan nou by Koos Kombuis se liedjie “Fokkol” nog ‘n versie byvoeg. Fokkol kampplek en fokkol bome langs die Wilgerivier.

  1. Hi Eva
   Onthou waar n swarte loop, groei gras nie! Jou pa het dit gesê en ook jou oupa het dit gesê. Dit is net nog n bewys dat hierdie soort barbare alles verwoes.
   Dit is regtig jammer oor die karavaan park maar alles is mos deesdae in die hande van barbarisme bestuur van die president tot bestuur.
   Ek het so 2 jaar gelede by Balito aan die Suidkus vir 2 weke n “selfcatering” studio gehuur ten duurste, dit het my oor die R16 800 uit die sak geruk.
   Wat n ramp, ja wat n ramp! Nooit ooit sal ek weer in vakansie tye na die suidkus toe gaan nie! Die barbare het geparty by die parkeer area by die strand tot 4h00 die oggende toe en so was dit elke liewe aand/oggend. Ek het hoeveelkeer die polisie gebel maar niks het gehelp nie want die was ook almal swart.
   Ek het nog nooit die see so vuil gesien in my hele lewe nie – die doekies het rond gerdryf, die haar-verlengings van die die meide het rond gedryf tussen almal in die water.
   Bly weg van hierdie karavaan parke want dit is ook hul broei plekke!
   Dit is ook net weereens n bewys dat die barbare nie leiers kan wees nie en nog ietsie wat ek graag wil ingooi hierso:
   Die ANC gaan nou oor die R400 Miljoen blaas vir hul 100 ste verjaarsdag herdenking. Die regerering raak ontslae van ekstra oorskot graan en mielies wat ons oordra vir oor die 2 jaar. maar wat my dronk slaan besef die bastard vrou wat seggenskap het oor landbou dat daar droogte op pad is vir die hele wêreld! Waar sal ons kos kry as die droogte ons die jaar gaan pak en volgende jaar en watter land sal kan voorsien want Brazilie het stop gesit aan uitvoere van sy graan en kossoorte a.g.v. die droogte wat hulle nou tref en ons is plus minus op dieselfe ekwator as hulle. Onthou ons gaan eers hongersnood hê en dan sal dit wêreld oorlog wees.
   Daar is iets wat ek wil hê jy moet kyk – laai dit af:
   http://www.youtube.com/watch?v=AOtQdv3nELI
   of laai :
   http://www.doomsdaytube.com/
   dit is nogal lank – so 1h41. Ek het dit afgelaai op my hardedisk.
   Geniet jou dag
   Korporaal

 15. Goeie môre aan almal

  Julle moet bietjie hier kyk en sien wat sê die ANC JL oor ons blankes in hulle Manifes
  http://www.ancyl.org.za/show.php?id=4439 (Die is net een gedeelte van die Manifes op hulle webtuiste…..My vraag is net wat gebeur as hulle hul 100 jaar feesviering op die 8 Jan 2012/1912 in begin volgende jaar sal hou?….sal hulle dit hou op hul manier of sal hulle nou maar wag tot Mandela se afsterwe amptelik is (alreeds dood)?…. My ander vraag is as die saak van Malemma onsuksesvol is sal dit die teken wees vir die ANC ouergarde om tot die besluit te kom om dalk self die bal aan die rol te sit, want dit sal nie ñ verskil maak wie die hamer op sal val nie beide is gereed tot aksie.

  In practice these divergences and conflicts work to the disadvantage of the African. South Africa`s two million Whites are highly organised and are bound together by firm ties. They view South African problems through the perspective of Race destiny; that is the belief that the White race is the destined ruler and leader of the world for all time. This has made it imperative for the African to view his problems and those of his country through the perspective of Race. Viewing problems from the angle of Race destiny, the White man acts as one group in relations between Black and White. Small minorities view South African problems through the perspective of Human destiny. These number among their ranks the few Whites who value Man as Man and as above Colour. Yet these are so few that their influence on national policies is but little felt.

  The advantages on the side of the Whites enable two million White men to control and dominate with ease eight million Africans and to own 87 per cent of the land while the Africans scrape a meagre existence on the remaining 13 per cent. The White man means to hold to these gains at all costs and to consolidate his position, has segregated the African in the State, the Church, in Industry, Commerce etc., in all these relegating him to an inferior position where, it is believed, the African will never menace White domination.

  As julle nou direk hier bo gelees het sal julle saam stem ons was en sal altyd ñ oogseer wees solank ons wittes hier is in RSA……nie eers die liberale miswerpsels sal die kan keur nie, ek kry skoon lekker as ek sien die K@K is teen die muur, want as dit sou skrif gewees het sou selfs die wit liberales ag gegee het hierop en nie net gedink het die swart werfetters sou ook hemel toe gegaan het nie, maar ook met hulle hoofde laag gefluister het, dat ons kwansuise verregses is toe die heeltyd reg gewees.

  Boer Groete Pieter-Jan Van Zyl (As ek Storm – Volg My, As ek Val – Wreek My en As ek Omdraai – Skiet My) Aan YHWH ALLE EER EN IN SY SEUN YHWH-SHUA SE NAAM KOM HOM DIE LOF TOE

 16. Chris Schlebusch

  Gegroet, moontlik het julle al die gelees, eers was ek stom geslaan en toe kon ek weer nie ophou lag vir die klomp barbare nie.

  Mrs Beauty Kumalo, Chairperson of Africans for Jesus, has commended the initiative by the ANC government. “Too long real South Africans (blacks) have been excluded from having the same privileges as the whites in serving our Lord Jesus Christ from Nazareth (now relocated to heaven). Apartheid has given the white man better churches, Bibles and theologians which gives them an unfair advantage of reaching heaven. We require equal rights for all Christians. We are tired of the racist white man trying to keep us out of heaven.”

 17. Hi Oom Adriaan
  Ons mense is maar stil op die blog deesdae!Ek is net bly oor die uitlate van die Europese Mp.Lucas Hartong.Maak my bly dat iemand oor die oseane begin besef hoe haglik dit is onder die anc.
  Dit laat my nogals dink aan die Blau briewe van Oom Siener!Sal bly wees as ons nog meer soortgelyke optrede van die buiteland sien!

  En ten laastens wil ek net vra of daar enige,s is op hierdie blog wat dalk in Johannesburg se Oos rand woon. Ek is in Benoni.Die rede ek vra is,laas week Vrydag aand omtrent 20H10 was daar +- 5 vreemde oranje ligte (Gelyk soos vlamme) wat van Noord na Suid beweeg het. Dit was laer as wat die wolke was,ek het eers gedog dit was n ster wat of iets wat opgebreek het..Maar die spoed was te stadig daarvoor.Daar was ook geen geluide nie(Enjin/jet).Ons was saam met vriende buite toe ons die voorwerpe opmerk.
  Sal net graag wil weet of enige iemand anders dalk daardie tyd dit ook opgemerk het.Het ook niks in media gesien.

  Boere Groete& Sterkte vir ons Volk.
  Johan

 18. Daar word baie geskrywe oor die aanslag op die blankes in Suid Afrika. ‘n Mens lees dit met simpatie vir die slagoffers en wonder oor die toekoms van ons land. tog kom partykeer dié gedagte by ‘n mens op: As Yahweh, die Elohim van Israel sê dat geen haar van jou hoof geskend sal word nie, waar kom die brutale aanvalle op sekere “blankes” vandaan? Hoe en wat was hulle lewenswandel tot vandag of tot op 70 of 80 om soos ‘n dier geslag te word? Wie het hulle aangeroep in hulle oomblik van benoudheid? Watter Jurre of Got was deel van hulle aanbidding? In watter Jieses se bloed het hulle hulself bekeer vir sy koninkryk op aarde? Yahweh sê, en Sy Wood (Jahsua) is onveranderlik, dat elkeen wat Hom by Sy Naam aanroep en in Jahsua se Naam skuil, sal Hy beskerm, vertroetel, liefhê en bewaar. Hoor Israel, jy moet Yahweh jou Elohim liefhê met jou hele hart, jou hele siel en jou hele verstand.

 19. Om nuwe kommentaar te lewer moet u eers ingeskryf wees by die blog.

  Skryf die kommentaar wat u hier wil pos soos gewoonlik en druk dan “Post as…”.

  ‘n Reeks keuses sal aan die linkerkant verskyn soos Disqus, Google, Twitter, Facebook ens.

  As u geregistreer is by enige van hierdie groepe of organisasies kan u met u betrokke registrasie besonderhede hier inskryf. So byvoorbeeld sal u naam en e-pos adres van google voldoende wees.

  ‘n Alternatief is om by Disqus self in te skryf. Kies net “Register a new Disqus profile”. Maak net seker om na registrasie te kyk vir ‘n aktiverings e-pos in die “Inbox”. Sodra u die registrasie besonderhede bevestig het kan u begin kommentaar lewe.

  Enige van die keuses hierbo is ‘n eenmalige proses en u sal dan voortaan met dieselfde besonderhede kan kommentaar lewer.

  Jammer vir die ongerief.

 20. ek is baie bly om te weet dat daar nog van my mense is wat weet om hulle vyande aan die Here oor te gee. “jammerlik is die een wat in die hande van die Here val’ mooi so, met Hom aan ons kant, behoort die aarde aan ons!!

Comments are closed.